Skip to content

WordPress er det mest brugte Content Management System i verdenen, og er perfekt til mindre hjemmesider. WordPress startede som et CMS til at blogge med, men har med årene udviklet sig enormt og fungerer nu fuldt ud på højde med de ældre spillere på marked.

WordPress er et opensource CMS, som kan udvides med et utal af diverse plugins og apps, og det er relativt nemt at anvende – også selvom man ikke har kendskab til kodning og programmering.

Med plugin´et SEO by Yoast er det nemt at sikre, at dit WordPress website opfylder minimumskravende for at være søgemaskinevenligt, dvs. at du bliver fundet under de relevante søgeord i Google.

Hos ANINE & CO arbejder vi selvfølgelig udelukkende med responsivt webdesign, der automatisk tilpasser sig diverse mobil og tablet platforme. Det sikrer en høj brugervenlighed, og sikkerhed for at dit website kan tilgås fra alle digitale platforme.

WordPress tilbyder et hav af flotte temaer, dvs. skabeloner, som du kan opbygge dit website omkring, så det overholder alle de tekniske krav, samtidig med at du får et design, der tilpasser sig – og er egnet til – forskellige platforme. På den måde undgår du at skulle tænke på store omkostninger til webdesigner – forudsat at du formår at se skabeloner som en fordel fremfor en begrænsning. Der er også muligt at tilkøbe webshop funktioner o.lign.

Back To Top