skip to Main Content

Med ANINE & CO har jeg specialiseret mig i at opbygge digitale universer.

Jeg udvikler din kommende hjemmeside i det brugervenlige CMS WordPress. Jeg har stor erfaring med at arbejde med kreative sjæle og kunstneriske og sanselige fagområder, og forstår at navigere i det.

Derudover hjælper jeg mindre virksomheder med en enkel og holistisk strategi for færden på de sociale medier med udgangspunkt i Facebook og Instagram.

Jeg får dig eller dit firma på Facebook, Instagram og øvrige sociale medier på en enkelt måde, og hjælper dig i gang, så du selv kan klare resten. Det kræver ofte bare et lille skub i den rigtige retning og lidt gode råd og tips. Resten er øvelse og erfaring.

Er du/I allerede med på flere af de sociale medier, tilbyder jeg konsulentbistand, hvor jeg kommer ud til jer enten bare en enkelt gang eller f.eks. fast hver måned, og indgår i jeres social media team med sparring, brainstorm,  evaluering af jeres arbejde, forslag og input til forbedringer og hjælp til planlægning af opslag.

Mange virksomheder har – desværre – ikke ressourcerne til at have en  social media manager eller digital content manager ansat fuldtid, og mange oplever, at de eller den pågældende marketingmedarbejder, der arbejder med firmaets sociale medier, ikke har den fornødne tid og ofte må udføre det som venstrehåndsarbejde. Jeg kan – uden at belaste firmaet med en hel ekstra lønning – tilbyde det fornødne ekstra pust af energi og nye ideer, samt fordelen ved at kunne vurdere jeres opslag og jeres indsatser på de sociale medier udefra, og med lige præcis den distance, som man ofte mangler, når man sidder midt i suppedasen og måske er kørt lidt surt.

ANINE & CO er startet af Anine Wolsted Olsen, der har mange års erfaring med både traditionel og online markedsføring fra bureau- og kundesiden – både fra store og små virksomheder.

Se CV her

Back To Top