Skip to content

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Anine Wolsted Olsen på to hjemmesideprojekter, som hun har udført for Tivoli Balletskole og for Den Danske Balletpris.

Anine var god til at sætte sig ind i, hvad jeg som kunde havde brug for i de to forskellige projekter, også de behov som jeg ikke selv kunne forudse. Hun er pragmatisk og proaktiv i sin tilgang til at skabe et godt og effektivt samarbejde, der i sidste ende handler om at skabe den bedste løsning for os. Hun er fleksibel og åben for input, samtidig med at hun bringer sin egen faglighed i spil på en meget behagelig måde, og har skabt resultater, som er blevet bedre og mere brugervenlige, end jeg selv kunne have forestillet mig.

Anine har været god til at sætte sig ind i den visuelle kommunikation hvert projekt skulle leve op til, med en æstetisk flair og kommunikativ viden, der har støttet op om hvert projekts mission.

Anine håndterer i dag videreudvikling og opdatering af begge hjemmesider, og hvilket hun gør til vores største tilfredshed.

Anine er kundeorienteret, venlig og løsningsorienteret i sin tilgang til opgaveløsning og samarbejde med kunden. Jeg kan derfor kun give hende min varmeste anbefaling i enhver stilling, der kræver overblik, løsninger, forståelse for kundens behov og behageligt samarbejde.

Jeg havde nogle ideer til http://mikeyoungacademy.dk/, men Anine stillede alle de rigtige spørgsmål, så vi fik skærpet og forenklet konceptet. Det blev til en overskuelig hjemmeside med et meget professionelt udtryk, og jeg er overordentlig tilfreds med resultatet. Anine var rigtig god at samarbejde med, og jeg vidste hvor vi var på vej hen med siden på alle tidspunkter i processen. At få lavet en hjemmeside har aldrig været lettere!

Som helt uerfaren indenfor hjemmeside-verdenen har det været en ren fornøjelse af samarbejde med Anine. Hun fik nemt og hurtigt sat sig ind i lige præcis mit behov og fik lavet en hjemmeside på kort tid der var langt mere end jeg havde forestillet mig. Hun er god til at undervise, så selv vi uerfarne forstår de nødvendige detaljer.

Prisen var MEGET rimelig og hun er lynhurtig på tasterne, hvis man har brug for hjælp til noget. Jeg er dybt taknemmlig over at have fundet Anine – så er der en ting mindre jeg skal tænke på i min drift af egen virksomhed…

ANINE & CO har opbygget min hjemmeside www.akupunkturmageriet.dk og samarbejdet omkring opgaven har fungeret perfekt.

Anine forstod straks, hvilken stil jeg ønskede. Hun var hurtig til at vende tilbage, god til at komme med alternative forslag og idéer, og så følger hun tingene til dørs. Anine har sans for æstetik og er samtidig dygtig til den tekniske del. Det har været en spændende og effektiv proces, og jeg er rigtig tilfreds med resultatet.

Back To Top